tiistai 16. syyskuuta 2008

Opettaja, opettaja

...en voinut lukea kunnolla ISKiä kun piti maalata kynsiä, värjätä tukka ja kylppäri liian tummaksi, syödä loput kakusta, etsiä kuvia Jörn Donnerin pip- taiteesta, tyhjennyttää vaatekaappini ja parantaa maailmaa. (Se parani.)

Kävinpä muuten Aleksandriassa hakemassa viiden opintopisteen tenttikirjat takaisin. Johan tässä kaksi kuukautta oltiinkin niitä vailla. Mutta toisesta naistutkimuksesta tuli nelonen. Pelottavaa muuten miten koputtaessani tentaattorin oveen hän heti tiesi kenestä oli kyse. "Joo, olenkin tätä [hankkii tenttipaperini vilauksessa nenän eteen] tässä mietiskellyt..." Ei se yhdellä vastauksella nyt kerta kaikkiaan mennyt läpi. Kieltämättä olisi vähemmän kunniakasta laitokselle päästää läpi ihminen, joka osaa (mahdollisesti) vain yhden tenttikirjan. Ostin sittemmin (samalla kuin T:lle uudet pedofiilihanskat ja suklaata syndelahjaksi) itselleni suklaata, neljä Leonidas-konvehtia, koska (näin päättelin) olen sen arvoinen. Siis en koska minun olisi pakko saada päivittäinen sokeriannokseni niin kuin halvan kurtisaanin kokaiininsa, tai koska olen vähemmän vaivaksi jos en ole makeannälkäinen, vaan ihan koska halusin olla itselleni oikein kiva ja päätin ansaitsevani parasta ihan tekemättä mitään erityistä (ja sen kun muistaisi vielä huomenna). Kiedoin juuri äsken T:n lahjan kultapaperiin (saman kultaiseen kuin eilen valituiden uusien silmälasien kehykset - ne ovat kauniit ja sopivat hänen hiuksiinsa, vaikka kuulostavat noin sanottuina tosi irstailta), omat suklaani odottelevat kunnes uuden kynsilakkakerroksen haju on haihtunut sormistani. (Minusta oli kivaa miten suklaanmyyjä käytti valkoisia hansikkaita.)

Odotan malttamattomana huomista kampaajaa. Ehkä tukkani näyttää leikkauksen jälkeen vähemmän liian tummalta.

Ps. Olin tänään luennolla, jossa sain kolme varttia lisäillä puhelinkeskustelulitteraatin aukkokohtiin erilaisia "niinkuja" ja "totia" ja "joita", ja se oli suunnattoman hauskaa! Minulla on siihen lahjoja. En malta odottaa prosemmaa!

Ei kommentteja: