tiistai 23. syyskuuta 2008

Meillä on siellä mies, joka kertoo luotettavasti totuuden.

Minun mielestäni niin kauan kuin en osaa laittaa koneelleni sitä juttua joka kertoo ketkä ovat päivittäneet blogejaan ja ketkä eivät, ihmiset ovat minulle velkaa sen, että päivittävät. Kuolemantapauksista myönnetään nihkeästi poikkeuksellinen oikeus olla päivittämättä.

Tänään teeskentelin kirjoittavani muistiinpanoja aiheesta "mitä eroa on suomen tiettävästi- ja viron teadavasti-sanojen käytöllä", mutta todellisuudessa kirjoitin: "Useammin kuin kerran minun on tehnyt mieleni kyyristyä luentosalin penkin ja pöydän väliin piiloon ja vaipua levottomaan saaliseläimen uneen."

Ps. Mitä tarkoittaa blogin tilaaminen?

5 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

1) Se oli kyllä "teatavasti".

2) Blogin tilaaminen tarkoittaa sen ns. syötteen (RSS tai Atom) asettamista seurantaan syötelukuohjelmaan. Ks. esim. Wikipedia: Verkkosyöte. Verkkosyöte on sellainen standardoitu tietokoneen ymmärrettävässä muodossa oleva tekstisisällön esityskehys, josta tietokone ymmärtää, milloin mitäkin sisältöä on julkaistu. Syötelukuohjelma käy automaattisesti katsomassa kaikkia siihen listattuja syötteitä ja näyttää käyttäjälle kaikki päivitykset, jotka edellisen lukukerran jälkeen on julkaistu. Syötelukuohjelma on erittäin hyödyllinen juurikin blogien tai uutissivujen seuraamiseen.

Ronja kirjoitti...

heh, nyt muuten tämä blogimerkintäsi on googlen hakutuloksissa ykkösenä hakusanalla "teadavasti"

Inana kirjoitti...

Aha. Kuulenko pätemisen äänen?

Nimetön kirjoitti...

Suosittelen myös sivustoa www.blogilista.fi. Myös oma blogini löytyy sieltä. Päivityksen näet lisäämällä haluamasi blogin suosikiksesi. Tätä varten sinun täytyy tosin rekisteröityä blogilistan käyttäjäksi.

T kirjoitti...

Hitsi.

Jäin koukkuun ensimmäisen lukemani blogimerkinnän myötä.

Itse olen laittanut kirjanmerkkeihin erikseen kansiot sarjakuva- sekä teksti-blogeille. Sitten joka päivä naksautan kansiosta "avaa välilehtiin" ja tsekkaan pikaisesti onko seuraamiini blogeihin tullut shittiä douppia vai douppaavatko bloggaajat shittiä.

Jotenkin koen sen helpompana ja joulu-joka-päivä-efektiä vahvistavana ("hei! Juuri tämä blogi jota luen on päivittynyt! Happyhappyjoyjoy! :D" ) kuin blogien tilaamisen.