sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Oi.

Aamulla keittiöstä kuului: "Lilja Matilda!"
Minun rakkaani lukee lehdestä syntyneiden ja kastettujen palstaa. <3

(Lilja Matilda oli kyllä numeron somin vaavu. Niille muille piirsin viiksiä, hampaita, sädekehiä ja lolcat-repliikkejä.)

6 kommenttia:

Sushi kirjoitti...

Toivottavasti sen vanhemmat ei nyt tuu tappaan mua, mutta musta samalta sivulta löytyy söpömpiäkin. Suosikkini on ehkä toinen niistä kaksosista, mieltymykseni tietäen arvannet kumpi!

Nimetön kirjoitti...

Haa, meidän kotona on sama harrastus! Tosin useimmiten reaktio on hiljainen hihitys ja sen jälkeen siipan on pakko jakaa nimenkammotus kanssani. Joskus tosin tulee kommentti "tää on kyllä aika kiva..."

Inana kirjoitti...

Voi, lehti taisi mennä jo lehtien taivaaseen, niin etten ehdi mennä katselemaan läskiposkivauvoja. Sellaihan se tietysti oli, Sushi?

Menes nyt kirjoittamaan kandia sinäkin. Minäkin täällä vain VISKin kanssa riehun ja joskus hieman eksyn sivulta. (VISK ei vastannut kysymykseeni siitä miten kuuluisi luokitella sana "sama". Nyt tarvitsemme pätemislasien apua!)

Ronja kirjoitti...

I'M IN UR CRIB, DEPRAVING YOU OF SLEEP

Ronja kirjoitti...

Eiku depriving? Höh, pieleenhän se meni...

Sushi kirjoitti...

Lilja Matildalle plussaa tuuheesta tukasta, mutta joo, isot posket on must. Mua hämää kaksosissa se että toinen niistä (pulleempi) on melkein aina huomattavasti söpömpi kun toinen. Oon aina miettiny, miten vanhemmat voi välttää tiedostamattaan suosimasta sitä söpömpää, varsinkin jos se on vielä hyväntuulisempi kun toinen.