sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Ihme ihmisiä.

Elokuvissa aina ihmiset halutessaan keskustella kahden jonkun kanssa (eli hyvin usein) pyytävät pokkana kaikkia kymmeniä muita poistumaan huoneesta sen sijaan että itse menisivät toiseen huoneeseen. Toinen vaihtoehto on siirtyä väkijoukosta kaksi ja puoli metriä vasemmalle ja keskustella sen jälkeen salaisuuksia kuuluvalla äänellä.

Olen katsonut koko päivän Forsytein tarua syömättä ja juomatta, ja on kyllä ollut aika vaikeaa samastua, kun kaikki päähenkilöt on niin ärsyttäviä "mitä tahansa minun rakkauteni vuoksi" -kusipäitä. (Kuuluuko jättää sanaväli, jos ennen yhdysmerkkiä oleva sanayhdistelmä on rajattu lainausmerkein?)

Tekis mieleni lakata kynnet, mutta joudun tänään syömään sormin jotakin grillattua ja sen jälkeen raidoittamaan mieshenkilön hiukset, taidan jättää myöhemmäksi.

En voi edelleenkään uskoa etten huomannut sitä lävistystä. Oliko se montakin viikkoa siinä keskellä naamaa? Mutku se näyttää niin luontevalta.

Taidan käyttää huomisen siihen kandiin. Taidan lopettaa tämän postauksen kert ei ole nyt tämän jännittävämpää sanottavaa. Ehtisinköhän katsoa vielä yhden jakson Forsyteä?

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Forsytet ovat loistavia. Mulla on ollut se sarja jo pitkään ja olen nähnyt sen sitäkin ennen. Draama on draamaa, olisin tosin odottanut vielä hieman enemmän,ottaen huomioon kuinka paljon sarjaa on kehuttu (lähipiirissä). Mutta hyvä se on, jotain hieman erilaista.

Ronja kirjoitti...

Se lävistys on hankittu muistaakseni 17.2.

Ja kyllä se väli yhdysmerkin edellä vissiin tulee myös lainausmerkkitapauksissa.