perjantai 10. huhtikuuta 2009

Mihin nykyajan nuoret naiset ovat menossa?

1. Syö joka päivä jotain mitä ei ole ennen maistanut. ->
2. Ostaa kirppareilta valkoisen trikoomekon ja läpinäkyvän vaaleanpunaisen paidankin, vaikka tietää että molemmat tekevät selvää maalaisjärjestä. ->
3.
Kasvattaa säärikarvat ja alkaa jutella niille feminismistä.

Nyt voisi ajatella, että katsokaas mitä tapahtuu kun sen mies ei ole vahtimassa, mutta kun ei hän minua oikeastaan muulloinkaan vahdi.
(No, maalaisjärki pääsi kyllä niskan päälle ja mekko on nyt oranssi. Sentään aika repäisevän oranssi!)

Lisäksi olen käynyt kahdesti pilateksessa, löytänyt vyötäröni ja hartiani eilen sovituskopissa 24 trikoopaitaa sovittaessani (ainakin ne ovat selvästi näkyvissä selkäpuolelta kun post-paastomaha ei näy sinne), työllistänyt häpeämättä ystäviäni, pessyt mustaa hennaa kylppärin lattiasta, seinistä, katosta ja suihkuverhosta (sekä vielä vähän katosta ja suikuverhosta), suorittanut virallisesti naistutkimuksen perusopinnot, leiponut arvokkaimman ja hienoimman appelsiinisuklaakakkuni ikinä (pakkasessa nyt, en uskalla syödä vielä sitä), suunnitellut ikkunanpeseväni heti 21. päivän jälkeen, syönyt suklaata urakalla, saanut kauan kaivatut lomarahani, vieroittanut pikkulintuja, syönyt lisää suklaata ja ollut hirveän innokas ja kiinnostunut kaikesta paitsi kandin ja esseen kirjoittamisesta ja tentistä. Ensi kerralla kokeilen Vogelin mehupaastoa, en kestä enää tuota sitruunaa yhtään.

Paastotkaa tekin, ystävät, se tehostaa kevään vaikutusta. Odotan vain, että pihapolkumme nilkkoihin yltävä kura kuivuu ja voin kepsutella uusissa valkoisissa lenkkareissani.

3 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Voi ei en mä kehtaa tulla enää sulle värjättäväksi, kun siitä tulee niin paljon vaivaa. Tarjouduit siihen niin varauksettomasti, etten tajunnu :)

Inana kirjoitti...

Tule vaan silti. :) Älä unohda, että sitä väriä on enemmän vasemmalla kuin oikealla puolella just tasan siihen asti että minä värjään sen uudestaan.

astarael kirjoitti...

Siippani kommentoi naisten menemisestä, että numeron 2. kohdalla miehiltä ainakin lähti se maalaisjärki. Nauroin pitkästä aikaa, kiitos tälle.

Ja kiitos viimeisestä, oli kiva nähdä ja tapaillaan taas, jahka ollaan samalla puolella Suomea.