maanantai 3. marraskuuta 2008

On niin ikävä omaa konetta, kirjanmerkkejä ja näppäimiä

Ja OMG, mulla on seittemän tilaajaa! Tunnenkohan kaikki?

On hieman pölähtänyt tunne, kun sain vihdoin kirjoitettua ja lähetettyä tekstin, jonka dedis on ylihuomenna, ja sen jälkeen luin muutamia blogeja, ja nyt tuskin muistan missä olen. (Nyt muistan, ja sadattelen.) Äsken unohduin katselemaan hirmu ammattimaisen näköistä ikkunanpesijää (ikkuna on sisällä, ei kai pimeässä olisi järkevää pestä ulkoikkunoita) ja melkein ehdotin töiden vaihtoa. Mieluummin kuitenkin menisin kotiin.

Joskus, kun olen kotona omalla koneellani (siis kun se on ehjä ja olen kantanut sen kotiin, asennuttanut kaiken uudelleen ja soittanut Soneralle), kirjoitan mielenkiintoisen tekstin ajan näkemisestä päässä. Minun on jo pitkään pitänyt kirjoittaa siitä. Nyt ei vaan voi, joten saatte tyytyä jännittäviin yksityiskohtiin elämästäni, esimerkiksi näihin:
-Viime aikoina olen tavannut paljon uusia ihmisiä, joista n. 25 prosenttia rakastaa pätemistä (ja loput ovat naisia).
-En tehnyt viikonloppuna mitään välttämättömiä opiskelujuttuja, vaan omistin aikani kokkaamiselle ja syömiselle.
-Olen hieman vitutettu, koska ihmiset eivät vastaa silloin kun ihan selvästi niitä pyydetään RSVP:maan.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hei. Et tunne kaikkia blogisi tilaajia. Minä en ainakaan tunne sinua. Eksyin blogiisi ja kirjoitat niin hyvin, että tilasin sen. Jatka samaan malliin :)

Ronja kirjoitti...

hurjaa

Inana kirjoitti...

Mikä niin? Eriävä mielipide? Joku yrittää nyt näköjään ilmaista ujoa kritiikkiä, jonka yläpuolella, kuten tiedämme, olen. (Mitä merkintätapaa kannattaa käyttää, jos haluaa ilmaista örisevänsä? Olisin örissyt sanaparin "eriävä mielipide". Kaipaan kuulla lisää örinää, ja lisää helmipöllön ääntä ilmapallopäiseltä mieheltä.)