sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Mutta mieluummin eutanasia kuin lobotomia.

Mitä eroa on Yrttiteen ystävät ry:llä ja synnytyksellä?
Synnytyksessä avautumisvaihe tulee ennen ponnistusvaihetta.

Kirjoitin tänään jälkimmäisen mustan päiväkirjani täyteen, siinä oli vielä kuutisen sivua (molemminpuolista sivua) tyhjänä, joten avauduin ja leikekirjailin oikein urakalla. Sitä ei olekaan viime aikoina tehty... En kyllä tiedä onko Myyrännahassa sittenkään tarpeeksi tilaa oikein päiväkirja-avautumiselle. Ehkä tarvitsen kuitenkin uuden sellaisenkin.

Eräs instituutio ansaitsee armokuoleman, ja minun tulee sitä ikävä. Minulla on ikävä myös seuraavia asioita: mummu, aika jolloin oli vain yhdet sukulaiset, äsken syömäni suklaakeksit, pieni punainen sukka, jonka mummu neuloi ja jonka hukkasin jonnekin tässä huoneessa joskus kesällä.

4 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

:(

Sushi kirjoitti...

Siis mitä, mähän sanoin ettei sitä ihan kokonaan tapettais vaikka konseptia vähän muutettaiskin...?

Inana kirjoitti...

Niin mutta minä määrään. :)

Minusta on kiva määrätä. <3

Saat sinä asialle jotain tehdä myöhemmin, mutta minusta olisi uskottavaa ja selkeintä tappaa yksi ja synnyttää toinen kuin yrittää väkisin muuttaa samaa eriksi. (Pätee myös ihmissuht- hetkinen...)

Pidetään kunnon peijaiset, ja pari kuukautta myöhemmin uudestisyntyneelle kunnon, öö, ristiäiset, jos siinä vaiheessa vielä ollaan sitä mieltä.

Ettekö te hölmöt tajua, että me emme menetä tässä mitään? Pääsemme vain eroon säännöistä ja puitteista! Vai luulitteko että minä nyt hylkään?

Sushi kirjoitti...

Musta taas ois uskottavampaa ja selkeempää rakentaa vanhalle pohjalle kun alottaa puhtaalta pöydältä ja luoda uusi mukamas eri kerho, joka kuitenkin käytännössä muistuttaa paljon edeltäjäänsä. Ei v-kerho varmaan sen sisäpiirimäisempi oo kun muutkaan kerhot, musta siellä on käyny yllättävän paljonkin uusia ihmisiä. Kerhon jatkaminen ei tietty poissulkis joidenkin asioiden kuten keston muuttamista eikä myöskään epävirallisia tapaamisia pienemmällä porukalla. :)