tiistai 18. helmikuuta 2014

Pesänrakennusvietti tai äh

Olen muutaman viikon henkisen energiavajeen (töihin alisuoriutumaan, kotiin, Fäsbään, sänkyyn, liian aikaisin ylös, töihin alisuoriutumaan) jälkeen innostumassa taas jostain. En ole vielä ihan varma mistä. Sillä on ehkä jotain tekemistä pienten, aika kauan odottaneiden ja jonkun muun kierrätyskankaista ompelemien vaippojen lipastoon järjestämisen (olen taas hieman raskaana, aika vähän vielä) ja ehkä ompelun kanssa. Ompelukoneeni on ollut rikki kaksi vuotta. Tai ehkä kolme. Käsityöihmisystävä kävi kylässä, toinen laittoi kuvia uusista ompeluista Fäsbään ja tajusin haluavani tehdä käsitöitä. Mistähän sitä aloittaisi?

Lisäksi haluaisin saumurin, paikan ompelemiselle ja hyvän valaistuksen edes johonkin huoneeseen tässä onnettomassa pimeässä luukussa, jota opiskelija-asunnoksi kutsutaan, ja taidot ja jotain makua että osaisin ommella. Ja aikaa, joka ei olisi poissa Fäsbästä, alisuoriutumisesta tai nukkumisesta.

Taitaapa jäädä ompelukone korjauttamatta tänäkin vuonna. Voin siis mennä takaisin hypistelemään niitä jonkun toisen ompelemia vaippoja. No menettelee. Innostuminen seis.

Ei kommentteja: